ÖL är gott;-)

Jag, Maya och Lady D åkte in till Köping idag runt 12 tiden! gick och handlade lite på bolaget och på hemköp!
Sen tar vi oss en fika ute i det vackra vårvädret på Klingans! Var trevligt och gott!
Åker sedan hem mot Kolsva och efter halva vägen så kommer Diane på att hon glömde att köpa alkohol till Nettan, så det var bara att vända och gå in igen! ;-)
Nu har man precis släppt av de andra och jag sitter nu hemma och har knäppt mig min första öl! det ska ju börjas i tid, hehe! synd bara att den inte var tillräckligt kall, men det går ändå!;-)
Ska snart fixa till håret och greja!
Men ni får ha det så bra! får se om det blir nå mer bloggande ikväll, beror på hur full man blir;-)

Over and Out

måndag!

Ny vecka, nya tag!
Jo då var det måndag igen och idag så blir det fest=) Kul hehe!
Ska bli lite kubb och smörgåstårta hemma hos Diane och såklart så blir det lite starka grejer till det oxå;-)
Vi åker in till stan runt 12 tiden och ska gå lite på bolaget, hoppas att det är någolunda iordning där borta nu, de håller ju på att bygga om så man kommer knappt fram sant att allt ligger typ huller om buller! Men det ska nog gå bra!
Sen ska vi troligtvis hämta upp Jonas på samma gång så slipper han ordna skjuts både in och hem!
Ska faktiskt bli skoj med personalfest, var ett bra tag sen nu, typ december 2007! Så nu blir det supa av;-)

Fan va trött man va igår alltså! låg och tittade på van Veeteren igår och somnade visst till det, vaknade upp klockan 6 imorse och trodde att jag hade försovit mig, men är ju ledig idag! ;-) så jag somnade om igen, stängde av tv:n och vaknade igen nu klockan 9!
Ska snart hoppa in i duchen och fixa iordning mig! måste bara samla lite krafter först, typ ta en kopp kaffe och en morgoncigg!
Ni får ha det så bra idag!

Over and Out

söndag och regn:(

Gårdagen var jätte trevlig! Blev en lugn och skän härlig kväll med trevligt sällskap och goa öl;-)
Var kul att få träffa Linus och victoria oxå, var så himla länge sedan!
Jag gick och la mig vid 23 och de andra fortsatte att festa fram till klockan 03.00, tur att man var så trött att man inte hörde dem då;-)
Imorse kom man upp som man skulle iallafall, men var bra slut och huvudet ville inte riktigt som jag ville! Men men, det gick bra iallafall! Kommer hem runt 12 tiden och kryper då ner i sängen en stund och tittar lite på repiser från helgens program! var bra slut!
Daniel, Lukas och Dennis kommer sen på cykel från Köping för att hälsa på lite, vad duktiga och hurtiga de är:-) är ju ändå ca 1½ mil!
Daniel hjälper mig då med att behandla rosten som jag hadde på min bil, man kan ju få ut lite mer pengar för den om den är rostfri! så det höll vi på med hela eftermiddagen i ur och skur! så typiskt att det skulle börja regna, men tur att det finns ett garage iallafall! Men va bra det blev, känner knappt igen bilen då den var jätte rostig på bakluckan! Tack så mycket för hjälpen Daniel!=) nu ska den bara tvättas, men det får bli en annan dag, har ingen ork riktigt!

Nu till kvällen så blir det wipeoute och Van Veteren som gäller! Ska titta på det tillsammans med Fia och Sandra och de kommer snart hem men lite chips till det=) Kan det bli bättre?? klart det kan, sitter och tar mig en öl oxå eftersom jag har min helg nu=) hehe! Ingen ovanligt för dem som jobbar i restaurangbranchen;-)bäst att passa på medans man kan liksom! imorgon och på tisdag är man nämligen ledig=)

Pappa, Anita och Johan plus hela klassen har kommit fram till Warsawa nu iallafall, fick ett sms om det imorse och det känns ju skönt! hoppas att de får en intressanrt resa nere vid koncentrationslägret! det hade iallafall jag!
Ne nu ska jag göra annat!

Over and Out

Full fart!!

Jo det var ju tänkt att det skulle bli en lugnt och skön helg, men som sagt, det blir inte alltid som man har tänkt sig!
I går så var jag och Maya ut till garaget och bytte däck på min bil, gick hur nästan hur bra som helst! var en och annan bullt som satt i så hårt så man tog ju i som fan och rpkade då skada mig på köpet! Första gången så fick jag fäljkorset rätt på armbågen så nu är man alldeles svullen och öm där, sen så skulle jag försöka få bort en bullt med hjälp av fötterna, alltså att jag nästan stog på fäljkorset med ena foten och tog i med händerna på andra sidan! och klart som fan så lossar den då och jag var inte riktigt beredd på det så jag faller baklänges och slår i skinkan i domkraften, haha så där låg man! Fia och Maya skrattade åt mig, fast det är ju förståligt eftersom det måste ha sätt bra roligt ut;-)
sen far vi fram och tillbaka till garaget ett par vändor då de är ett par grabbar där ute som vi var tvungna att låsa efter!
Klockan 21.30 ca så får vi (jag och Maya) reda på att Danne och hans kompis inte kommer hem från Arlanda, så vi bestämmde att vi skulle åka och hämta dem på lördag morgon (imorse) klockan 8.00!
Så Maya sov kvar hos mig inatt och vi gick upp klockan 04.00 ímorse för att komma itid! tog givetvis en kopp kaffe och en morgoncigg innan vi åkte!
bilresan gick bra, jag körde dit och Maya körde hem!
Men hur tänker de på vägverket egentligen??? de kan ju inte bygga en väg där solen går upp, man blir ju bländad då;-)
Men det var en jobbig sol, tur att det finns brillor;-)
Kommer hem från Stockholm/Arlanda klockan 11 ca och då är Daniel i Kolsva för att byta pappas däck, så jag hjälper honom dem det och fick samtidigt lära mig ett och annat! typ som att lufta däcken;-) var ju en lätt sak, men har man aldrig gjort det förrut så är det ju inte så lätt kanske att förstå hur man ska göra;-)
Daniel åker igen strax efter 13.00 och innan dess så han vi ta en öl tillsammans i det soliga och varma vädret=)
slänger i mig lite krubb och åker sen med Maya ut till garaget för att se efter grabbarna som lånade garaget! De hann ju aldrig klart igår så de fick fortsätta idag!
Så där ute har man vart hela eftermiddagen fram till nu! Spelade lite Yatzy, snackade skit, böt olja och grejeade med hennes bil samt solade och njöt av värmen=)
Det har verkligen vart fullt upp de senaste 40timmarna typ och nu så ska man snart åka iväg och handla lite så man kan göra iordning köttfärssås, så gott! sen blir det några öl och kubb som gäller, dock inte så mycket eftersom man ska jobba frulle imorgon! Synd! men men, är ju personalffest på måndag så då blir det väll att man dricker lite mer samt på torsdag, så tillfällen kommer att ges;-)
Ne nu ska jag till Ica! Får se om man hinner uppdattera er mer idag! annars så får ni ha det så bra!

Over and Out

fredag=)

Japp då var det fredag igen då och man är för en gångskull ledig idag=) så skönt! så jag började min dag med en rejäl sovmorgon! gick inte upp förrens vid 9.30 hehe, var behövligt kan jag säga! det sliter på en att jobba frulle 8dagar irad, blir många tidiga mornar att gå upp! men men nu är man som sagt ledig idag och imorgon!!

Ska alldeles strax bogsera ut min bil till Dannes garage så att Maya och jag kan byta däck på den! sen måste jag busköra lite med den oxå, den har ju stått still sen i slutet av februari, början av mars liksom!
Sen ska man lägga in den på blocket, men först måste jag rådgöra med Peter om det jag har skrivit är bra eller om jag har missat nått, jan ju inte   mycket om bilar! han är en klippa osm hjälper mig hela tiden! har ska få en liten pressent sen när allt är över;-)
Ne nu kom Maya! Vi ska snart ge oss av så säger hej då så länge!
Ha det bra

Over and Out

favorit i repris!!

Morgonen började precis som gårdagen av att pappa kom och väckte mig 05.30! Shit jag lyckades sova för länge idag oxå! Blev samma panik/rus som igår, upp och klä på sig, sminka sis, borsta tänderna och stressa iväg igen! Fan det är ingen bra start på dagen precis! Men men, hann ju klart itid idag med som tur va! Var dock inte bara jag som försov mig imorse, alla hade svårt att komma upp och kom precis i tid! ;-) Men imorgon är man ledig iallafall! Då blir det sovmorgon;-)
När jag kommer hem från jobbet( strax efter 16) så är Maya på besök! Sitter och snackar lite på altan och dricker kaffe och tar en cigg eller två;-) Funderade på vad vi skulle hitta på¨! Så vi bestämde tillslut att det skulle bli en filmkväll. Så vi åker iväg till ica och handlar lite gott till, mycket roligare så;-) Det blev filmerna pulse, som skulle vara en rysare/thriller! Helt värdelös film alltså! så himla dåligt slut! rekommenderar er att inte titta på den!!!! Sen såg vi på blinde date, en romantisk komedi! Den tycker jag däremot är värd att titta på! Fy saten va sorglig den va där ett tag, var nära att den kom en tår eller två;-)Nu har Maya precis åkt hem och jag har nu suttit mig framför tv:n/datorn! Det är så typiskt att man är skit trött nu när man är ledig imorgon! Men det kanske har sina förklaringar;-)
Ni får ha det så bra och natti natt

Over and Out

Nya varsel!!!

Snart kommer alla i Köping att vara arbetslösa alltså! nu har volvo lagt ett till varsel på 250 metallare och 25 tjänstemänn! Sen i höstas så har ca 750 metallate blivit varslade och 35 tjänstemänn, då har jag räknat med det nya oxå! Det är fan inte klokt! Finns snart inga kvar! Stackars satar som jobbar där borta nu och ska behöva att gå runt och oroas igen om det är de som ryker på nästa! lider med er, kan inte vara kul!!

Kvällen börjar lida mot sitt slut, och lika så jag!
ska faktiskt krypa ner i sängen snart! Ingen mening med att tvinga sig att vara vaken ett tag till!!
Men ni får ha det så bra och sova så gott!
Natti natt

Over and Out

Dagen som varit!!

Dagen började inte så bra! Vaknar strax innan 5.30 av att pappa kommer och väcker mig! Får panik när jag innser att jag ska vara på jobbet om en halvtimme! Rusar upp, klär på mig, sminkar mig och borstar tänderna fort som fan!Men hinner dit itid som tur va! Men att jag ska ha så svårt att komma upp, ligger och snozzar hela tiden och tills slut så stängs alarmet av, vissa gånger så hör jag inte ens klockan! måste bero på att det har blivit grymt många dagar irad nu som man har jobbat, kroppen börjar väll protestera!
Men resten av dagen har gått jätte bra! Allt har flytit på som fan och vi(Jag och Diane)  kom fram till att vi hade haft ca 90 lucnh/konferensgäster idag! Bra jobbat=)
Kommer hem strax efter 16 och åker in mot Köping för att handla ett par nya skor, men det gick tyvärr inge vidare, hittade inga jag tyckte om, och gjorde jag det så fanns inte min storlek! Så får väll åka in och titta mer senare till veckan!!
Blir ju troligtvis tunapark på måndag, kanske tar det samtidigt!!

Idag så har man fått många kommentarer om min nya hårfärg=) det var bara positiva konstigt nog;-)
Nytt smeknamn har man fått på jobbet oxå, Mr chef har kallat mig för svartskalle hela dagen. var kul den första gången, men inget skämt som man drar hela tiden! Men men, imorgon sticker han till Spanien på golfresa, tråkigt;-) hehe
Ne nu är det Room service som gäller, E.M.D ska vara med idag, kan bli kul!

Ha det bra!
                    
 Nya hårgäfgen! Svart som bara den! Men vänjer mig nog;-)
Over and Out

kväll!

Sitter och tittar lite på Despirate housewives och funderar på vad det är jag har gjort egentligen!!
Kunde inte motstå att testa och färga håret, tänkte att om jag har i den en kortare tid så lär det ju inte bli lika svart!
Så hade bara en kvart, men endå så blev det svart som fan!!Grymt snyggt blev det, men är så ovanligt att se mig själv så mörkhårig, men man vänjer sig väll hoppas jag! Nu ska man bara försöka att få bort all färg som kom utanför så att man kan gå till jobbet imorgon!hehe!!

Ska titta klart nu sen skrubba lite!
Säger god natt redan nu och ha det bra!

Over and Out

klantskalle!!!

Fan vad arg jag blir på mig själv!!!
Tänkte att jag skulle färga hårt idag så jag åker ner till ica för att handla två burkar!
Står och tvekar mellan två färger, vill ha mörkbrunt, det ska vara jätte mörk brunt! Står där och funderar på vilken jag ska välja, mörk mörkt eller lite ljusare;-) Så väljer den mörkaste! Tänker inte mer på det, sätter mig i bilen och åker hem!
Då ser jag att jag valde fel färg! Blev svart, var ju inte riktigt meningen! något kvitto kvar har man ju inte heller! Ahh vad arg jag blir på mig själv! som tur är så har Maya svart hår, så ska sälja av dem till henne nästa gång hon ska färga!
Men jag ville ju fixa till det idag, men nu har man ju inte råd att köpa nya! Kostar ju en del! Men men, får skylla mig själv som inte tittade vad jag tog!!

Sitter och tittar lite på gamla kort, alltid lika roligt! Fastnade speciellt för dem som jag tog när Maya och jag var på kryssning för ett år sedan! Fy satan va kul man hade! Vill göra en till sån resa snart! Med bara brudar, förstå vad man ska äga då;-) brudar, vi måste titta i våra kalendrar och se när det passar oss alla=)
Här kommer lite kort från min och Mayas resa!

                             
kl 10 och första ölen är öppnad;-)                                  Vi skålar vid middagsbordet!


          
vi syndade!                              Lite dragna och klara för party;-)


Over and Out

snö i april!!

Ja då har man precis kommit hem från jobbet och sitter typ ner för första gången idag! är bra slut i fötterna!
Men idag har det vart bättre stämmning på jobbet iallafall, var väll bara jag som fortfarande var irriterad på en viss person pga kommentaren igår! Kommer nog ta ett tag innan man släpper det! Man blir så arg liksom!! AHHH;-)
När jag och Catharina tog den berömda "bye byearen" så såg vi att det snöade!! Herregud! Det är ju slutet av april, inte kan det snöa då! Var dock inte så mycket, bara lite fjun, men ändå!
Ne nu vill man ha sol och värme så man blir piggare och gladare!

Snart så ska man försöka tänka till lite! Ska komma på något att skriva om min lilla bil innan jag lägger ut den på blocket! Men Peter skulle hjälpa mig att skriva ihop något, han har ju haft bilen innan och har bättre koll än mig på vad som är bytt och inte liksom!! Hoppas att man får ut det man begär och att den blir såld snabbt, så man får en sak mindre att tänka på. Fast huvudsaken är ju att den blir såld, kanske inte är så många som köper bilar i dessa tider!
Men vem kan motstå min lilla pärla liksom, hehe!!

Ne nu är det en kopp kaffe som gäller! sen ska hjärncellerna får arbeta lite, (ja jag har sånna jag med) hehe
Ha det bra!

Over and Out

...

Ne nu bajsar jag i det här! 
händer inget vättigt ikväll iallafall så ska krypa ner i sängen nu så man orkar med morgondagen på jobbet!
Vill verkligen inte jobba då! Men snart är det fredag, då är man förhoppningsvis lite långledig, om det inte skulle dyka upp något dvs!! Peppar, peppar=)

Imorogn efter jobbet så ska jag göra ett försök att lägga ut bilen på blocket! hoppas att det går som det ska och att den blir såld snabbt=)
Sen ska jag även försöka hinna med att åka in till stan och handla ett par nya skor, då mina andra har gått sönder som vanligt! Usch vad jag hatar det! Går inte mer än 4-5 månader innan det är dags för ett par nya! synd att man inte kommer upp i 2000kr om året så man kan dra av det på deklarationen, men man är bra nära den summan, kanske fungerar ändå???! hmm! ehh orka!!

Ni får ha det så bra och natti natt på er

Over and Out

H..dagen är över!!!

Gud vilken dag det har vart alltså! Ibland så önskar man bara att man kunde försvinna!
Har inte vart på topp precis, speciellt inte på jobbet! Kändes som om det var något som låg i luften, men nått utbrott har man inte märkt av än iallafall, hoppas man slipper oxå!!!
Kom hem vid 16 tiden och då är Maya och väntar på mig! Skulle åka in till Munktorp för att bogsera hem en bil som hon har fått! Det gick jätte bra och man börjar verkligen bli en höjdare på att bogsera! ska kanske öppna en egen firma;-) hehe!! Som tack för hjälpen så bjöd hon på donka, hehe gott som bara den! Tack så mycket!!

Nu till kvällen så händer det inte så mycket!
Ska sitta och sura för mig själv! Uppstår det såna här grejer på jobbet så brukar det oftast sitta i mig hela dagen!
Blir så arg!!! Så don´t mess with veronica idag!!

Over and Out

lördag em + söndag!

Har inte blivit bloggandes på ett tag, så nu ska jag berätta lite om hur min lördag eftermiddag samt söndag har varit!!
Börjar med lördag!
Kommer till jobbet klockan 12.30 och allt går jätte bra! Fördelsedagsbarnet själv checkade in först av alla, och inom loppet av 30min så hade jag sålt grejer till honom för 1200, bra jobbat Veronica=)
Diane kommer in till klockan 14 och hjälper mig att få ut afternoontea samt att checka in gästerna som va kvar!
Än så länge så gick allt smärtfritt och de var nöjda och glada!
Catharina, Nettan och Jossan kommer in till klockan 16 och då åker jag och cath upp till herrgården och fixar till det sista inför kvällen och så kom de andra när de var fördiga med afternoonteat nere i Disponentvillan!
Sen flög det bara på, gästerna kom, skålade lite innan middagen, satte sig vid bordet  och sen så startade vi!
Men det var nog den längsta 3-rätters middagen jag har vart med och serverat, tog 3½ timme, men de var iofs 80p, men ändå! Hände en liten olycka när vi skulle servera dessertvinet! en av mina kollegor, nämner inga namn, råkade spilla ut sin dricka och allt bara gick i kras! var fullt med glas på hela golvet och tråkigt nog så råkade en av gästerna bli dränkt i vin! Inte kul, men det löste sig iallafall, han fick låna kläder av en annan som skulle bo kvar och sen så var det bra igen!
Men personalen (jag och den skyldige) skrattade åt det som fan inne i köket sen, inte över situationen, utan ur hur rolig hon såg ut när olyckan skedde! hehe, sorry;-)
Sen så var det dags för mig att åka hem efter 11timmars jobb, kommer då hem och ser att Jessica och Peter är i Kolsva, så tar en öl med dem innan jag skulle sova!
Kommer väll i säng till klockan 00.30 och somnar på än gång, sen att man får sömnen förstörd pga några fyllesamtal går inte att hjälpa;-)
Vaknar klockan 7.20 på söndag morgon av att pappa kommer och väcker mig! han frågar om inte jag ska upp och jobba snart! jo sa jag och tittade på klockan, ser då att jag har försovit mig med 20min! Får Panik och klär på mig fort som fan och borstar tänderna och åker iväg! Tur att Katja oxå jobbade frulle idag, annars så hade paniken vart större! men vi hinner iallafall få ut den itid och allt går som på en dans! Men man var bra trött där ett tag kan jag säga!
Kommer sen hem och då är den fullt hus här hemma! Alla mina syskon plus några syskonbarn var på besök!
Firade Michellers 4 årsdag! var så trevligt att se alla samlade! Åt lite korv med bröd samt drack lite kaffe!
Barnen hade det jätte skoj tillsammans, kul att se;-) Kunde dock ha vart lite varmare väder ute, blåste ju som tusan!
Men men, man kan inte få allt här i världen;-)
Sen så åker alla hem till sig och jag åker iväg till Maya, vi skulle spela bingolotto nu till kvällen då det var bilspecial! en ny skulle ju inet sitta fel liksom! Men blev dock ingen vinst, hade iofs inte räknat med det, me hoppas kan man allt=)
Själv har jag precis kommit hem och andas egentligen ut för första gången idag! har vart så mycket!
Nu ska man bara försöka att bli trött så man kommer upp itid till jobbet imorgon!!!Vill helst inte försova mig igen, ingen bra start på dadgen precis!!!
Ska titta klart på så kom polly nu! sen sängen!
Men ni får ha det så bra och Natti natt!!

Over and Out

Lördag!

Japp då var lördagen här igen! Tyckte det nyss var det, tiden går verkligen fort!
Idag så är det jobba som gäller! Är ett 50-års kalas på ca 85 gäster, så det blir full fart, vilket är kul! Då är man många som jobbar och stämningen är verkligen på topp! Längtar redan, konstigt nog;-)

Nu vet jag inte vad jag ska göra fram tills jag börjar! blir väll att bara ta det lugnt och fixa iordning sig!
Hatar att vänta på att få åka till jobbet, finns inget som är drygare, inte äns Yes;-)
Men, men, kommer nog på nått;-)
Ska iallafall ner och ta mig en kopp kaffe nu! Får se om det blir mer bloggande innan jobbet! har faktiskt inget vättigt att skriva idag;-)
Men ha det så bra!

Over and Out

Lugn och trevlig fredag

ja dagen slutade ju inte som man hade tänkt sig! Maya kom över på förmiddagen och vi skulle byta däck på min bil. så vi plockar fram alla grejer som behövs, samt däcken! Men sen så upptäcker vi att domkrafter inte kommer in under min bil, då den är så förbannat låg! Så vi(jag) orkar inte bry oss, och vi ger upp! det var bara att ställa in allt igen!
sen går vi ut på altan för att spela lite chicago som på den gamla goda tiden=) Kör ju alltid om straff/vinst, beror på hur man ser det;-) Idag så körde vi om vem som skulle bjuda på Kina mat! (bäst av 3) Jo vem tror ni får betala notan sen då??! Jo jag! Men det är inte lätt att vinna över ett pokerproffs!
så vi åker in mot restaurang Xuan i Köping och äter gott! Jag tog kycklingfilé med champinjoner och bambuskott med ris, och Maya tog wokade grönsaker med ris! Så där satt vi alldeles ensamma på hela stället, fördelen var ju att man då fick de bästa bordet=)
Mätta och belåtna så åker vi hem mot Kolsva igen och då ser vi två killar som går längst vägen, den ena med bar överkropp! vad tror ni inte Maysan gör??! Jo sticker ut huvudet genom fönstret och
skriker: sätt på dig tröjan!!!
Jag trodde att jag skulle dö av skratt, men uppenbarligen så lever jag;-) men fy fan vad kul det var, undrar om de hörde?? hmm;-)
Väl hemma sen så vill jag ha revanch i chicagon, då jag hatar att förlora! vi enas om ett straff och denna gång blir det 20 min massage till vinnaren! Och duktig som hon är så spöar hon skiten ur mig igen! så det var bara att kavla upp ärmarna och börja!! Men hon fick 10 min övertid så jag oxå kunde få lite=)
Sen så åker vi och handlar hem lite grejer till talang 2009! blir dipp med grönsaker/natur chips=)
Ännu mer onyttigt, blir väll att gå en extra lång promenad sen för att förbränna allt;-)
Haha, det var fyra killar som uppträdde nakna på programmet idag, de hade bara knäckebröd som skydd! fy fan va roliga de var, kommer att bli så att man tittar ihjäl sig sen på Youtube=) Helt klart underhållande!

Maya har precis åkt hem, efter att vi tittat klart på filmen flightplan! Och nu sitter man här! Trött som få.
Ska alldeles strax krypa ner under täcket och dra ner "rullgardinerna" kommer somna på två röda känner jag;-)
Kommer lite kort nu från dagen som varit!
Tack så mycket Fia och Maya för en otroligt trevlig kväll/dag! Får vi göra om=)
Ha det bra och natti natt

                                                                     

Att byta, eller att inte byta? det är frågan!:-)                                     Den goda kina maten!

                                                                    
Lite nyttigare grejer! men vart är dippen? hehe            Fel hål fia ;-) Sorry för suddig bild! hehe

Over and Out

.....

Blir så trött! Pratade med Maya i telefonen nu på förmiddagen och som ni vet så är ju min mobil och jag ovänner;-)
Samtalet som egentiligen skulle ha tagit ca 5-10 min tog istället 20min då min mobil stänge av sig själv efter varje mening typ! nu jävlar åker den snart in i väggen! Men inte riktigt än, måste ha råd att köpa en annan först! men sen=)

Idag blir det att byta däck på min bil, och sedan lägga ut den på annons! hmm, måste komma på något att skriva oxå, men det blir säkert bra!!Vill egetntligen inte sälja min lilla pärla, så hoppas att personen som köper henne förvaltar den väl;-)
Ne nu ska jag gå ner och koka lite kaffe tills Maya kommer! Höres senare.
Ha det bra

Over and Out

Filmkväll med pizza!!

Kommer precis hem från Maya. Jag, Fia och hon hade en liten filmkväll! blev väldigt impulsivt, hade inte alls planerat det! men det var trevligt! åt lite pizza, skrattade massor och njöt av filmen!
Men fy fan va kul man hade, blev lite brottning, mobbning och lite andra saker! säger då det, Fia och Maya är bra snuskiga tillsammans;-) hahaha!
Sen fick man ju lite pizza till övers, och eftersom de höll på som de gjorde så var jag SÅ nära på att trycka upp biten i Fias eller Mayas nylle, men tänkte att då tar det hus i helvete, så jag strundade i det!  Fan jag skulle ha gjort det alltså! hihi. bra elak man är va?! Sorry brudar;-)

Annars så är det lugnt ikväll! har inget inplanerat, men blir nog att bara ta det lugnt, kolla om det går nå bra på tv:n!
Ska försöka komma i sängen itid ikväll, då man ska upp i skaplig tid imorgon! Men eftersom man inte är ett dugg trött så lär man ju sitta vaken hela natten! Men men, det blir nog bra=)
Ne nu är det gordon´s kitchen nightmares som gäller!  Får se om det blir nå mer bloggande ikväll!
Säger väll god natt redan nu;-)
Ha det bra

Over and Out

Hemma=)

Sådä då var hemma från jobbet igen=) känns så skönt, då jag inte alls kände för att jobba idag! Mår inte så bra i min hals=( såg att högra sidan var alldeles svullen, nästan igentäppt! Kanske skulle uppsöka läkare imorgon!
Skulle egentiligen jobba då, men gjorde så att Diane tog mitt pass, hon är en ängel! då kan man vara hemma och vila upp sig lite och se om det blir bättre, annars så får man gå och få det undersökt!
Men men, nog med mig! Är så glad för Daniel och Ninas skull då provsvaren från Tilde visade att allt va bra!
Blir så glad=) De har haft det så tufft nu ett tag och detta var ju det bästa som kunde hända dem! Lilla Tufflan då, du är så stark och tuff=)
Nu ska jag ner och ta mig en kopp kaffe och bara njuta av det som är kvar av dagen!!
Synes senare! ha det bra!

Over and Out

trött och seg!!!

Fy fan vad trött man har vart nu på eftermiddagen! Har bara legat i sängen och tittat på tv sen klockan 18!
Fryser som bara den och känner mig varm! halsen har inte blivit nå bättre heller! säg inte att jag ska bli sjuk nu! har inte råd med det! har ju 9 dagars arbete framför mig! får väll be till gudarna att det bara är nå tillfälligt för dagen liksom!!

Imorgon bitti kommer värderingsmannen hit och tittar lite! hoppas att det ser bra ut och att allt är som det ska!
känns skönt att man inte är hemma när han kommer, för då jobbar jag=)
Ne nu ska jag faktiskt lägga mig ner i sängen igen och titta på master and commander, kommer troligtvis somna till den så jag får gå och göra mig redo redan nu!
Men ha det bra och natti natt!

Over and Out

Austrailia

Efter att jag ätit lite frukost så ringer Maya och vill hitta på något! Vi babblar ett tag i telen som tjejer gör;-) innan vi kommer på vad vi ska göra! Vi bestämde iallafall att vi skulle titta på film, och det blev Austrailia!En sån fantastiskt bra film! ni som inte har sett den måste absolut göra det! Är en sån film som alla måste slå, typ som titanic, men slår faktiskt den med hästlängder! De var både en sorglig, rolig, spännande och framför allt en film som berör en!  De gör den så fantastiskt bra, bra skådisar också och lillpojken är så otroligt söt!  Ne men ni måste seriöst titta på den!!
Sitter nu och lyssnar på over the rainbow, den låten var med många gånger i filmen!!=)

Köpte mig 2 trisslotter idag! tänkte att jag skulle vinna en miljon som en kille gjorde i måndags, men vann så klart inget! hur stor är egentligen sannolikheten att de säljer 2 st lotter med 1miljonvinst på samma stålle? typ liten!
Ne nu ska jag göra annat! Ha det bra

Over and Out

God morgon???

Ja nån god morgon tror jag inte att det är!!!
Har sovit skit dåligt inatt, vaknat från och till hela tiden! bra jobbigt! 
Sen är det nån som ringer klockan 6.14 på min mobil, sorry men orkade faktiskt inte svara, var på tok för tidigt!!
Gick upp för ca 1 timme sen och kände då hur dålig min hals va! gör ont så fort jag sväljer, säg inte att man ska bli sjuk nu oxå! det orkar vi inte med;-)

Händer idag då? har faktiskt inte något inplanerat! ska bara ta det lugnt och fixa det sista med tvätten från igår!
sista maskinen hann aldrig bli riktigt torr innan jag gick och la mig.
kanske skulle ta och se en film idag! nån riktigt bra! det är ju så himla dåligt väder ute idag så dår gör det faktiskt ingenting;-)
Ne nu ska jag snart hoppa in i duschen, om jag bara får ork;-)
Ha det bra!

Over and Out

bra tv kväll=)

Idag har det vart dubbelavsnitt av despirate housewives! Så klart att man sitter fastklistrad framför tv:n då!
Är en så bra serie och det gäller verkligen att man hänger med i svängarna, annars så är man illa ute! När det var slut så blev det dags för lost! Nu börjar verkligen pusselbitarna falla på plats, iallafall några! sen dyker det så klart upp nya saker som man inte förstår ett skit av! men men, i sinom tid så får man väll reda på anledningen till det oxå;-)
Men vad ska man titta på nu då? är inte ett dugg trött så lär ju sysselsätta mig med något!
Får väll sappa igenom kanalerna och se om det går något intressant=)

Måste bara säga att stackars lilla Vitcor nu har lämnat våran jord!
visste inte alls vem han var, eller hans föräldrar! Men Daniel och Nina lärde känna dem på sjukhuset när Tilde var inlagd! Och det är så sorgligt! man vet ju lite granna om vad han och hans familj/anhöriga har gått igenom och hur tufft de har haft det! De har startat en egen fond som går till barncancerfonden och de hade som mål att få ihop 100 000 kr till oktober iår! redan nu så har de fått ihop ca 98 000! Folk blir ju berörda när de läser om hur de har haft det och hur jobbigt de hade de senaste dagarna med hemvården och sorgen! Det känns skönt att det finns folk som bryr sig, ställer upp på forskningen så att detta inte ska få hända igen!!
Tänker på de stackars föräldrarna och övriga anhöriga!!
Vila i frid Victor

Over and Out

storstädat!!

Nu är man färdig! med både städandet och i kroppen! Har väll hållit på sen klockan 13!
Men man har fått en hel del gjort! Tvättat undan mina kläder som bara samlades på hög! Bytt lampa i vardagsrummet då den andra var så ful och gav dåligt ljus! så tog fram min gamla som jag hade i min lägenhet! Tog oxå fram två bordslampor som nu står där så snyggt=) Fick för mig att verkligen städa ordentligt i vardagsrummet, förnya det lite. så jag tog bort allt gammalt och packade upp mina grejer från lägenheten och dekorerade om helt! blev så jävla bra!
torkat alla lister och väggar bakom möblerna, då det sällan tas! hade samlats en hel del damm där!
Städade badrummet då det såg ut som hej kom och hjälp mig, smink, hårborstar, hygienartiklar låg överallt! Men nu är det så rent och fint=)
Mitt rum fick sig en omgång oxå;-) tog bort alla grejer som var kvar sen flytten! packade/ ställde upp lite grejer i bokhyllan som jag snodde från vardagsrummet, då den inte längre passade där;-)
Dammsög & skurade hela övervåningen ( Mitt rum, toaletten, vardagsrummet & det jag kom åt i biblioteket) Johan och Fia får ta sina egna rum!
Detta tog sin lilla tid, har säkert glömt att nämna nått! men nu är det städat iallafall och nu är jag/vi redo för värderingsmannen som kommer på torsdag!
Nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt och ta upp det som redan är klart! Hade lite tvätt så kommer nog hålla på med det ett tag till;-)
Ha det bra!

Over and Out

God morgon..

jaha då var det en ny dag igen! sovit otroligt skönt inatt och vaknade upp utvilad här för ca !½ timme sen!!
Har hunnit tagit en morgoncigg och en kopp kaffe, installerat nått nytt program på datorn och sitter nu och försöker lära mig det;-) Tar nog sin lilla tid!
Senare unde dagen ska man storstäda huset, då det kommer en besiktningsman eller var det en värderingsman? hit till veckan!  skit samma, städas ska det göras iallafall! För er som har missat så beror det på att Daniel och Nina med familj ska ta över huset i sommar/höst nån gång! Så de måste få det värderat! Pappa, Anita, Johan och Fia ska då flytta in till Köping och släppa iväg huset till de andra! Och jag då? jo jag kommer att få bo kvar i huset tills man har fått en bättre ekonomi och kan flytta härifrån! just nu så ser det mörkt ut, då man inte har nå fast jobb och jobbar bara på timme! det varrierar ju månad till månad vad man får i lön! Men Daniel och Nina har sagt att jag får bo kvar så det är ju lugnt, då hamnar man inte på gatan iallafall;-) Kommer bli skoj, då får Dennis se upp, jag menar han kommer nog få sig en puss eller två om dagen då jag vet att han gillar det! Men kille som han är så försöker han spela att han inte alls gillar det;-) Han är så gullig! 
Men förstå vad de kommer att bli packa av snart! Tur att man är många i familjen så man kan hjälpas åt, ett hus flyttar man ju inte ur på två röda liksom!!!
Ne nu ska jag fortsätta med att lära mig programmet jag installerade!
Ha det bra

Over and Out

sängdax!

Känner att det är dags för sängen nu efter en händelserik dag! Kvällen däremot vart lugnt, satt och tittade lite på kläder på nätet tillsammans med fialotta! Hittade dock inget som man föll för! Ska försöka att planera in en resa till Marieberg eller Tunapark efter löning! Köpa lite nya sommar kläder, skulle inte sitta fel! Helst så skulle man ju vilja ha en helt ny garderob, men det får nog vänta några år;-)
Ne men nu ska jag krypa ner i sängen och ta sovmorgon:-)
Ha det bra och natti natt

Over and Out


full fart hela dagen!

Idag har det verkligen vart fullt upp! vaknade upp stax efter halv åtta och gick ner och tog den berömda morgonciggen och en kopp kaffe! Tar sedan en liten promenad med pappa och Jessica och co! Gick förbi min gamla skola på vägen hem och tittade på hur fint de har gjort det! nya leksaker/ spelplaner för barnen med massa skoj! Det måste vara en av Sveriges bästa skolor, iallafall om jag själv får säga det! Gick sen hem och skrev ner en inköpslista på vad som skulle handlas hem till påskmaten och åkte iväg tillsammans med pappa och Peter för att handla! kommer hem och äter lite frulle och tittar lite på Jönssonligan som går på tv:n innan vi sätter igång! Daniel och Nina med familj kom stax efter 12 och då startade vi med maten! Jag gjorde Janson frestelse och potatisen, Jessica gjorde sallad och och Peter stog vid stekbordet, han och jessica gjorde oxå egna toast med hemmagjord skagenröra, så himla go:-)
Medans vi gjorde mat så var de andra ute och höll på i trädgården! de krattade, ränsade, räffsade och körde iväg grenarna som blev när Daniel klippte träden här om dagen! Blev så fint så:-)
Sen avnjöt vi alla lite påskmat, var så gott! Mätta och belåtna så går vi ut igen och jag spelar lite boll och kubb med grabbarna bus ( Lukas & Dennis)!  Har vart så skönt att vara ute idag! inte för varmt, inte för kallt, helt lagom:-)
Daniel med familj har precis åkt hem så nu sitter man här och funderar på vart dagen tagit vägen! eller snarare varför tiden alltid ska gå så fort när man har det så trevligt! men det här väll till;-)

Julbocken som har stått framme sen jul fick de undan idag oxå, julen varar ju ända fram till påsken, är de inte så de säger;-) Men den blev lite mördbulltad på köpet! Tappade lite "Päls" om man säger så, men vad gör väll det;-)Men fick ett så himla bra kort på den när fia lekte lite! titta här nedan så ser ni!
Ne nu ska jag titta lite på tv:n och bara ta det lugnt! Kommer tillbaka till kvällen!
Ha det bra


Over and Out

 

Rida, Rida ranka;-)


bränd..

Shit det märks att man vart ute idag! har lyckats att få årets första bränna. Är alldeles röd på axlarna och på kinderna! men va gör det, fick ju njuta av den sköna solen och en kall bärs! Inte helt fel:-)
Ikväll så händer det inte så mycket mer, ska snart krypa ner i sängen! Kommer nog sova fint och hoppas på en sovmorgon! men ska inte ha för höga förhoppningar då Jessica, Peter och lilla Elias är här! han kan ju inte rå för att han går upp tidigt;-)Men gör inget om han blir min väckarklocka iofs, ska upp och handla lite imorgon bitti och börja förbereda för påskmaten som ska ätas imorgon! gott:-)
Ne nu ska jag..hmm. vafan ska jag göra?!? nått annat iallafall;-)
Ha det bra och natti natt

Over and Out

....

Sådär då var det klart med jobb för denna vacka då! grymt skönt ska det bli att bara ta det lugnt de kommande dagarna, då man har lite ledigt! hoppas på fint väder bara!!
Dagen började inte så bra! var trött som fan när klockan ringde imorse, var på väg att försova mig, men han precis lagom i tid! ibland har man tur;-)
Var nog lite trött ifrån gårdagen, blev inte så många timmars sömn, hade så svårt att sova då man fortfarande var uppe i varv efter att ha jobbat 12½ timme! den där stekpannan hade nog kommit till användning;-)
Men men, dagen flöt på bra sen! kommer hem och byter om! Maya är där så vi tar en kopp kaffe och går ut och gassar i solen och löser lite knep och knåp! bra sysselsättning, eller hur fia;-)
Senare på eftermiddagen så kom Jessica, Peter och Elias! åker in tillsammans med dem och hälsar på nykommlingen! så himla söt flicka, och så lik Annika hon va:-)
Var trevligt, var ju som sagt ett tag sedan man träffade på dem!
Sen bär det av hemmåt för att äta lite mat, kyckling och ris/potatisgratäng stog på menyn i afton! bra gött!
en öl han man med i solskenet oxå innan den försvan, men kan dricka mer för det;-)

Ne nu ska jag ner och va lite social! Kommer tillbaka till kvällen!
Ha det bra

Over and Out

slut!!

Sädår då är man hemma igen efter lite mer än ett 12timmars pass på jobbet!
Dagen har vart lite omvänd om man säger så!!
Ringde in Nettan för att hon skulle hjälpa mig under självaste påskbuffén, för enligt kollegorna så kunde det komma många som ville äta gott=) sen hade väll chefen tagit emot en hel del bokningar som ej va inlagda i datorn, då tänkte ja! det här slutar illa, kommer bli kaos! Så Nettan fick komma in och backa upp mig under några timmar!
Men vad händer tror ni?? Det blir dölugnt! vart var de där gästerna som Susan inte hade lagt in i datorn? hade den saken äns inträffat? det var så lugnt så vi höll på att dö! satt ute i solen och njöt istället;-)
Efter personalens påskmat så fick hon åka hem och jag började förbereda inför Kvällen! skulle ha 2st 2:or som skulle äta 3.rätters och ha afternoontea! Lugn kväll tänkte jag, men ack så fel man kan ha! Undrar om de gästerna Susan snackade om på dagen., kom på kvällen istället! för helt plötsligt så ringde de/kom det gäster hela tiden som ville ha mat! Tur att det fanns nått till dem då och att man hade tiden att fixa bord och grejer! haha så denna dag har vart helt uppochner! blivit helt tvärtemot! men men, alla var nöjda och glada och snacka om att man har fått dricks idag!=) bra jobbat Veronica!!
Nu ska jag försöka att bli lite trött oxå så man kan sova ikväll, ska ju upp och ha frullen imorgon! bara 7timmar kvar;-)
Får väll ta fram den berömda stekpannan;-)

Ha det bra och natti natt


Over and Out


Glad påsk

Glad påsk på er alla! Då var det påskafton och det dukas väll upp påskmat på många bord runt om i Sverige idag då man äter med sina nära och kära! Men det gäller inte mig=( då jag ska jobba precis hela jävla dagen!
Lite surt är det allt, men men, finns inte mycket att göra åt! påskmat kommer man ju få på jobbet ändå;-)
Så det går ingen nöd på en!!
Har precis ätit lite frulle och ska snart bege mig bort mot herrgården! Fint väder har man fått idag oxå så hoppas att det kommer mycket folk och att de vill sitta ute, då får man ju njuta lite av solen ändå;-)
Säger det, vi har världens maffigaste uteservering, så himla stort och lyxigt! där skulle jag gärna sitta och ta mig en öl och lite go mat, får väll göra det nån dag då man är ledig, eller inte;-) skulle inte kännas helt rätt! Kul och äta så på sitt jobb liksom!!
Ne nu är det dags att sätta på sig kostymen!
Ha det bra!

Over and Out

Fint väder=)

Idag har det vart en till dag med fint väder, bara att njuta och tacka gudarna!
Efter frullen så åkte man in en sväng till stan och köpte en pressent till lilltösen tillsammans med Fia och Maya!
Blev lite kläder, så fina och söta! Får se när man får tiden att åka in och hälsa på dem och träffa lilla flickan!

Åkte en sväng till Malmön idag oxå, tittade lite på båtarna och grejer! är så fint där borta, massor med fina sommarstugor och en stor campingsplatts=) Där skulle jag oxå vilja ha en stuga, förstå att ha en sådär nära vattnet=)
Där träffade man på Tobbe från en annan del av Köping oxå, vad gjorde han då om inte drack kaffe! haha, skulle frågat om han bjöd på en kopp:-)
                                   
Fia nere på marken       Jag och Maysan  uppe i utsiktstornet            Utsikten från tornet!

Kommer hem från köping, lämnar av det man har handlat och byter till Mayas bil för att åka ut till garaget där Danne är! Kommer nästan ända fram sen hör vi hur det skrammlar till under bilen! stannar, kliver ur och tittar vad det va som lät! ser att hela avgassystemet hade gått sönder och hängde löst! Efter lite direktiv på telen kommer hon fram till att hon ska åka den sista biten ut till garaget för att få det fixat!
Där höll de på! Maya såg ut som en riktig bilmekaniker, synd bara att hon var fel klädd;-)
Danne fixar till det sista med bilen, det vill säga svättsar ihop den igen! så ca 1½timme senare så är jag nu hemma igen!
Har ätit lite potatisgratäng och sitter nu vid datorn! Vet ej vad som händer ikväll, förrutom att man ska se på singing bee där idag skådespelare är med! haha, kan inte bli annat än roligt=)
Ne nu ska jag gå ner och ta ett glas påskmust!

Ha det bra

Over and Out

....

sådär då har man fått sig en rejäl sovmogron, men hade som sagt lite att ta igen efter sömnbristen förra natten=)
Vaknade upp av att jag hade skit ont i min högra axel, vet ej vad man har gjort, men kan knappt röra den utan att det svider till! Hoppas att det går över tills imorgon då man ska jobba heldag! blir nog inte så lätt att springa och bära tallrikar med en öm axel. men men, det blir nog bra!!!
Jessica sa en grej till mig ang mitt möta på ams idag, de har ju stängt pga att det är röd dag idag! hmm, vad tänkte de när de bokade in en tid till mig? får väll skicka iväg emm mail till dem och säga att jag inte sökt ett ändå jobb sen februari pga att man har jobbat hela tiden och fråga om det är nån mening med att jag fortfarande är inskriven där! Är ju egentligen inte i behov at det, får ju ingen ersättning häller för de dagarna då man inte jobbar! skickade in papprerna i sluten av januari och har fortfarande inte hört ett skit från dem!!! Dåligt stil!!

Ska snart ut och ta mig en promenad! är SÅ fint väder ute! först ska jag väll till och bli människa igen och ringa till de nyblivna föräldrarna=) Inte pratat med dem än sen de åkte in!!

Ha det bra

Over and Out

Det blev en tjej...

nu har man blivit faster igen=) Annika och Andreas fick en liten flicka för ca en timme sedan! har inte hunnit prata med dem själv, förstår om de är trötta och väntar med alla samtal!  Men gu vad glad man blir!!
längtar tills man får hälsa på dem, nu är det bara ut och leta en liten pressent och lilltösen! hihi!!
Stort grattis till er båda, och såklart William oxå! Du har ju nu blivit storebrosa=)

Ha det bra

Over and Out


...

Hjälp, jag är med i en japansk tv show var fan bra roligt!! men snacka om att han som åkte ut var en mes! kommer ej på vad han heter, men ni vet nog vem det är jag menar! Började böla för att han blödde lite på hakan, han blev så rädd!!hahaha! tur att han fick åka...
Nu så gör man inte mycket, tar det bara lugnt. Tittar lite på benknäckargänget, en hyffsad bra film! Men är seg som bara den, skulle försöka sova lite mot kvällskvisten, men det gick inte så bra..tror jag fick en kvart iallafall=)

Sitter och tänker på Annika och Andreas som just nu är på sjukhuset, hoppas att allt går bra för er och att det kommer ett litet tillskott i familjen ikväll/natt! Längtar!! roligt för William oxå att få ett litet syskon! En liten Ida kanske!=)
Lycka till där borta!!

Nu ska jag se klart på filmen, sen blir det nog att dra sig tillbaka till sängen!
Ha det bra och natti natt=)

Over and Out

Hemma igen..

Jaha då var man tillbaka i Kolsva igen! Känns lite surt, ville egentligen inte åka hem! men kände att jag var tvungen eftersom jag har en hel del saker att ta itu med imorgon! Saker som verkligen måste göras, som att tvätta, ringa ams, tror iofs att jag har ett möte med dem imorgon men kan inte hitta på lappen:-/! Inte bra Veronica, fy skäms;-) skit samma om man missar det, ska ändå skriva ut mig!!

Tiden uppe i Hällefors var bra trevlig! Blev lite öl, skitsnack, wii och myspys:-)
Tror inte vi gick och la oss förrens 6 imorse och gick upp strax innan 11! men gick väll inte upp på riktigt förrens runt 13 tiden, blev kvar i sängen och tittade lite på simpsons.-)
Men man va bra seg sen på eftermiddagen innan man skulle åka hem, var tvungen att lägga mig och vila lite innan så man skulle klara av bilturen! Men gud va nervös man va! Det var tydligen hårdbevakning idag av poliserna och tänk om de hade stoppat mig! hade ju ingen aning om man fortfarande hade alkohol kvar i blodet! Då hade mitt körkort garanterat rykt på än gång, samt fått en kraftig böter! Men vilken tur att de ej fanns på vägarna när jag åkte;-)

Ne nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv:n! orkar inte vara social idag! Är nog lite bakis trotts allt!!
Först ska jag gå ner och ta ett glas sockerdricka:-)
Ha det bra

Over and Out
 



bye bye kolsva

Nu bär det av till Hällefors! kom på att jag inte behövde packa nån väska, då jag ska åka hem imorgon igen;-) bra jobbat Veronica!! tandborsten är med iallafall, fick plats i handväskan, så har inte så mycket packning med mig;-)
Tror jag klarar mig faktiskt!
Nu ska man dunka i bilen de kommande 12 milen, blir så mycket roligare då=) Lite fjanterier med Johan hinner man nog med oxå;-)
Ni får ha det så bra nu! vet ej när nästa inlägg kommer, men håll ut;-)
Bye bye Kolsa, Hällefors here I come!! bäst att ni håller er inomhus;-)

Over and Out

God morgon

God morgon på er alla!

Sitter och tittar ut genom fnster och det ser inte lovande ut! vart är solen? nån som snott det;-)

Men det är så typiskt att det ska vara dåligt när man är ledig hen hel dag! fast det är sant, kanske hinner bli finare, klockan är ju bara 08.21;-) Ska snart hoppa in i duschen och sen börja packa! johan ska jag försöka väcka oxå, kan bli svårt, då en morgontröttare människa inte finns. men det ska nog gå bra!! Han kommer nog på att vi ska upp till Hällefors idag så han vaknar nog på 10röda, om han inte redan är vaken;-)
Ne nu ska jag ta en kopp kaffe och en morgoncigg!
Höres senare, i en annan del av sverige;-) Ha det bra!!!

Over and Out


Kväll...

Då var det kväller igen! gud vad dagarna går fort nu för tiden! är det vädret som gör det =)
Blev tyvärr  ingen vinst för HV71 idag, då färjestad vann i sudden med 3-2!
HV fick en straff och kunde ha avgjort hela skiten, men vad gör de! missar!!! fubblar med pucken på nått sätt så att han "hoppar" över klubban och han får inte ens iväg ett skott! Dåligt, mycket dåligt!!
Men men, bara att ta nya tag!!
Ska krypa ner i sängen snart, för att man ska orka upp imorgon! Måste packa, duscha och grejer innan man åker! orkade inte med det idag=)
Ha det så bra och Natti natt!
Och Annika, hoppas lillen kommer ut nu efter vårat lilla samtal;-) Längtar SÅ!!=)

Over and Out

Inne igen...

Sådärja! efter en hel eftermiddag utomhus så har man nu knatat sig inn igen då det inte var lika varmt samt att magen kurra;-) Men så skönt det har vart i solen! Snackade med Nina nästan hela eftermiddagen, så trevligt! Även fast det ibland inte va positiva grejer man diskuterade! Men ibland blir det sånt också! Hade det trevligt iallafall!
Spelade lite boll med Dennis och Tilde oxå, haha gu va kul det va! slutade med att jag stog på balkongen på övervåningen, Nina nere på altan och Dennis och Tilde nere på gräsmattan! Där stod vi och kastade boll med varandra, såg/ var roligt, en liten annorlunda variant av bollsport! Kanske ska ta patent på den;-)
Nu gör man inte mycket! tittar lite på hockeyn, där HV leder med 0-1! kom på att det inte blir nån despirate housewives ikväll, då hockeyn går på 5:an, men Lost kan man se iallafall!!:-) Nu var HV på väg att göra 0-2! Kämpa:-)
Ne nu ska jag ner och ta mig en till drink, tog några innan, när man satt ute och njöt av solen!!

Ha det bra så länge!!

Over and Out

Långledig...

Fan va skönt! nu är man ledig i ett par dagar..ända fram tills på lördag!
Det som gör det bättre är att det är sol och fint väder ute, skulle haft en öl att svalka strupen med, då hade livet vart fulländat;-) kanske får bli en grogg lite senare! gott!!
Idag så har det gått jätte bra på jobbet! vart mycket att göra, så man är helt slut i benen! pormenaden hem därifrån (3½km) gjorde ju saken inte bättre! men men, då har man rört lite på fläsket idag med, mera kommer det troligtvis att bli oxå! snart sommar, bäst att ligga i;-)
Har jag sagt att det är SÅ fint väder ute idag;-) sitter på altan nu faktiskt! har ju min bärbara dator som är så trogen, fäljer mig vart jag än går! så nu får man lite färg medans man sitter och snackar skit;-)
Lär ju fortsätta med det! höres senare!
Ha det bra

Over and Out

Natti natt

Nu tackar jag för mig för ikväll! Är bra trött! kommer garanterat somna på än gång, skönt det när man jobbar heldag imorgon! Börjar 6 och slutar väll vid 17tiden kanske! Skönt att man är ledig ett par dagar sen..Då blir det en tripp till Hällefors och sedan bara ta det lugnt, tvätta undan lite kläder och sånt. försöka lägga ut bilen på blocket!
Men men, det är en annan historia, ska titta lite på 2½ män nu innan sängen kallar!

Ha det bra och Natti natt

Over and Out

....

Gud så härligt väder det har vart ute idag! Så där har man bott hela förmiddagen/eftermiddagen!!
Tvättade min bil både in- och utvändigt idag! pappa, anita och jag hade tvätta bilen racing;-)
Så nu är de rena och fina och min är snart redo för annons på blocket!! ska bara åka upp till hällefors och hämta sommardäcken, vilket jag ska göra på Onsdag! hade väll tänkt att stanna kvar en natt  och sedan ta med mig Johan och Fia hem!! Fia lotta åkte dit redan igår, och det var tänkt att Johan oxå skulle göra det, men eftersom att han ska till tandläkaren imorgon så fick han stanna hemma med mig:-) Så han hänger med mig dit på onsdag och stannar kvar en natt, bättre än ingenting;-)
Har spelat boll med Dennis och Tilde idag! haha, Dennis du äger;-) efter en stund blev Nina med oxå, synd att vi aldrig han spela klart matchen, får bli en annan dag;-)
Tog en härlig promenix med Maya oxå, gick solbacken som den kallas, och tänkte att vi skulle ta en genväg hem! Men den genvägen va inte så bra! gick väll på en stig på 300m kanske tills vi kom till ett stup! var då tvunga att vända, och väll uppe på vägen igen så såg vi att vi inte hade kommit mer än ca 50m från där vi startade;-) Orientera aldrig med oss, eller inte med mig iallafall, då det var jag som sa att vi skulle gå där;-)

Ikväll blir det lugnt! titta lite på tv och så! ska snart ta mig en dusch, känner att man börjar få värmefrossa;-)
Ha det bra

Over and Out

God morgon..

God morgon! idag är det verkligen en god då Solen skiner som bara den!! Så det gäller att man hittar på utonhusaktiviteter idag, som att typ tvätta bilen:-) lite kubbspel skulle inte sitta fel det heller! så himla roligt.
Gud va man somna fort igår! så fort man stängde av tv:n och la sig i sängen så somnade man! det sjuka var att tröttheten kom bara så där! tiom min innan va man super pigg;-) men men! känner mig utvilad idag iallafall, fick mig min sovmorgon:-) så skönt!
Ne nu ska jag gå ut och ta mig en kopp kaffe samt en morgoncigg!!
Ha det bra!

Over and Out

kvällen lider mot sitt slut..

Ja då var det inte mycket kvar av den här dagen!  Men inte behöver man sova för det! sovmorgon imörra så behöver inte titta på klockan;-) sitter nu och tittar lite på Starsky & Hutch, pratar med folk på msn och lyssnar på musik! måste bara säga att Marlena Ernmans låt la Voix är SÅ bra! hoppas/tror att de har en bra chans i eurovision då det är en låt som verkligen sticker ut från mängden! synd att man inte får rösta på sitt eget land;-) blir väll en 12:a till Norge som vanligt;-)

Undrar om man ska ta och tvätta bilen imorgon om det blir bra väder! kommer ingen vart om man bara skjuter på det hela tiden!  kan ju alltid be världens pedantaste man om hjälp mr matts;-) annars så lär man ju få höra allt som man gjort/gör fel! han är sån!!!får passa på medans han jobbar, om han inte har påsklov som alla andra!!

Ne nu ska jag leta nått bra att titta på/ somna till som vanligt;)
Ha det bra och natti natt

Over and Out

seg...

Det märks att det är Söndag idag! Man är så trött och seg efter en tuff arbetsvecka! Tröttheten beror väll lite på att man sov så dåligt inatt! ca 3½ timme sen upp och jobba på det! var inte riktigt på topp!! Skönt att man är ledig imorgon iallafall, då blir det sovmorgon:-)
Haha på jobbet idag så lossnade ena min sula på skon! shit, fan där gick man och haltade, inga extra par hade man där heller! såg bra roligt ut, tills jag kom på en lösning, jag häftade fast den igen med häftapparaten! hihi!!
Har jag sagt hur mycket pengar jag lägger ut på arbetsskor varje år?? säkert 1-2tusen! utan att överdriva! ändå har man ecco och andra bra märken, men de har bara lagats och lagats, aldrig fått några nya! sen när de har skickats in för många gånger så kiter de i mig! men hallå! enligt deras regler så ska man få nya inom 1år!!! men men! kan väll stämma dem sen när man blir miljonär;-)

Händer ikväll då? jo lite whipeout och herre på täppan med en påse chips är inplanerat! bra gött:-)
Annars lugnt! försökte mig på en promenad nyss, men kom inte så långt! orkade faktiskt inte gå idag!
Söndag=vilodag!

Ha det bra

Over and Out

Ta tag i sitt liv?!!!

Undrar när man ska börja att ta tag i sitt liv! känner bara att man inte har nån ork! men har så mycket som ska/måste göras, och det gör att man skjuter på det ännu mer! Måste tvätta bilen samt åka till Hällefors (12mil) för att hämta sommardäcken så man kan sälja bilen snart! Fast först så måste man lägga ut den på blocket! Måste städa mitt rum, då det ser ut som hej kom och hjälp mig, men ingen hjälp kom;-) står kartonger, väskor m.m  överallt sen flytten!!!
Ams ska jag ta kontakt med innan den 10 och skriva av mig, då jag har jobb på herrgården så man klarar sig!
Norge, eller inte Norge? måste ta och bestämma mig snart om man vill ha jobbet! Snart är det försent!
Vet inte vart man ska börja nån stans! sen jobbar man så pass mycket nu så man är helt slut när man kommer hem! då blir det lätt att man lägger allt åt sidan och det bara växer på hög!!
Men ska inte klaga, finns de som har det värre! blir bara så stressad inombords!

Ne nu ska jag dricka lite kaffe:-)
Ha det bra!

Over and Out

grillväder:-)

Gud va härligt väder det har varit idag! har försökt att vara ute så mycket som möjligt både hemma och på jobbet!
Kände för att grilla idag då det var väder för det, men eftersom grillen inte var framplockad och vi hade slut på gasol så blev det inget:-( Då bestämde jag och Maya att vi skulle åka in till Greken i Köping som har väldigt god mat:-)
Vi åker dit tillsammans med mr D och njuter av god mat/dryck! det tråkiga va att det inte fanns nån entricote hemma, det var ju det som jag så gärna ville ha!! men men, fick bli lite biffar med ost imellan! det dög faktiskt det med, men lite besviken va man dock!! Till maten så tog man sig en öl i det sköna vädret! men tar man en så vill man ju lätt ha fler! men ska ju upp och jobba frulle imorgon, så fick nöja mig med den första!!
Hoppas det blir fint väder till nästa vecka, då man är ledig lite mer! Då ska det bli grilla och öla av;-)

Tror alla har haft otur idag! är det fredagen den 13?
Daniel skar sig i fingret när han klippte/sågade grenar på äppelträdet, Chefen skadade fingret när han hackade grönsaker, jag brände mig skapligt på en plåt imorse på jobbet! Fint ärr man kommer att få mitt på handleden, ni ska inte tro att man är självmordsbenägen;-) Fia tappade bort sina hemmanycklar och stackars mis N som har SÅ mycket otur nu i famlijen! tänker på dig!

ne nu ska jag se klart på Robinson, får se om det blir nå mer inlägg idag!
Annars så får ni ha det så bra och sova så gott!!

Natti natt
just ja! måste ju säga Grattis till lilla Michelle som fyller 4 år idag! gud va tiden går fort! ser fram emot kalaset sen:-)

Over and Out

tidig kväll

Känner att det är dags för sängen nu alltså! helt slut! kommer nog inte stänga ögonlocken ännu, utan titta lite på tv:n innan man drar ner rullgardinerna;-) ska ju upp och jobba frulle imorgon!!
Säger bara en sak! kämpa Hv, ni måste vinna sm guld istället för dem, finns inget lag som man hatar mer alltså! fast hade hellre sätt Brynäs vinna, var ett tag sedan sist! 99 stämmer det? ehh skit samma, länge sedan var det iallafall!!
Tackar för mig nu!! Men ha det bra alla och sup för mig med;-)
Natti natt

Over and Out

Fredag:-)

Så äntligen var det fredag igen, så skönt, kunde inte bli bättre än med sol och värme oxå:-)
Idag så har man verkligen vart allert, gick de 3½km till jobbet imorse, var så skönt! piggare än vanligt va man när man kom fram!! Och denna dag! den har verkligen gått fort, har vart fullt ös där borta! träffade på en gammal klasskamrat som man inte har sätt sedan man slutade 9:an! var trevligt! Lite jobbigt va det oxå, så pinsamt att pressentera menyn och servera folk som man känner;-)men men, gick nog bra!!
Slutade jobber 15.45, åker med ett par kollegor hem, gick och bytte om för att gå och simma! Idag gick det mycket bättre än förra gången kan jag säga! orkade mer!! Efter vi simmat klart så blev det lite sauna, så skönt:-)
Sen så kommer man hem och ser att Daniel, Nina och Tilde är på besök! så trevligt! Ska snart till att äta lite pizza, ja jag vet, borde vara nyttig nu när man är igång, men orka liksom;-) Första ölen är knäppt oxå så kan det bli bättre???
Jo man kunde ha vart ledig imorgon så man kunde ha tagit sig några fler;-)
Ne nu kom maten! höres senare!!
Ha det bra

Over and Out

försent för aprilskämt??

haha kom på världens roligaste aprilskämt som man skulle ha dragit!
Skulle sägt att jag fått virus i datorn till mitt försäkringsbolag! och eftersom jag inte kan nått om datorer så berättade en kompis till mig hur man skulle göra för att få bort det!  Man skulle börja med att köpa penecillin som man skulle ge datorn så att viruset försvann, sen skulle man öppna cdfacket och hälla i tvättmedel så att han blev riktigt ren och risken att viruset skulle komma tillbaka skulle då försvinna! Skulle sen förklara för bolaget hur man hade gått till väga och sedan säga att datorn nu är helt trasig! Berätta för dem att det hela var ett aprilskämt som jag ej fattat och frågat om drulleförsäkringen täckte det!
Haha, det skulle man fan ha gjort! för man lurar ju dem, och spelar dum själv, eller spelar och spelar! skulle säkert göra en sån sak;-) Undrar om de skulle gå på det? och skulle försäkringen täcka en sån grej? haha kanske är värt ett försök till nästa år;-)

Ne nu ska jag titta lite på 2½män, sen blir det sängen!
Säger god natt radan nu!
Ha det bra och natti natt

Over and Out

...

Sådär då var allt som man skulle göra idag avklarat!
2 timmars promenad, 2 timmars möte på jobbet, handling, finbesök och godispåsen framme:-)
Kan de bli bättre? känner att man är värd en påse efter all "träning" är iofs bara en påse nappar;-)

Händer ikväll då? Ingen aning faktiskt, inge vettigt på tv:n, så får bli datorn och jag ikväll:-)
Inte allt för sent bara, eftersom man åkte på att jobba imorgon! Pengar:-)
På tal om pengar, så köpte jag en trisslott idag! sa att jag ville ha en med vinst annars är det ju ingen mening!
Vad tror ni händer? jo det var en nitlott!! kan man få pengarna tillbaka, då de inte höll vad de lovade;-) Vore inte dumt!!
Ne nu ska jag ta en napp!!

Ha det bra

Over and Out

Godmorgon...

Hej alla glada och morgonpigga!  Idag är det torsdag och man är ledig från jobbet hela dagen:-) Ett litet möte vid 13.30 är det iofs, men inte så ansträngande;-)  Innan derss så ska man inte göra så mycket, bara ta det lugnt!
En liten promenix med Maya och kanske Diane är det enda som är inplanerat!

Har ni fått hem deklarationspapprerna? Shit jag blev inte rikare för det, men det är ju alltid nått..!
Hällre lite än att betala tillbaka! Ska se om man får ut för resersättning, pendlade ju ändå 1½+1½ mil om dagen för att komma till/från jobbet! höll ju på med det i 1 år! Kanske att de går med på det, försöka duger iallafall:-)

Ne nu blir det kaffe och cigg
Ha det bra

Over and Out

trött i kroppen...

Shit det tar på en att simma asså! Märks att man inte gjort det sen man gick i 9.an! Fy fan! är helt slut!
Höll inte på så länge, bara 25min! eller jag vet inte vad som är normalt!! Sen blev det lite bastu också, bara älskar det!
Hade suttit fint med en kall öl till det oxå, men kan ju inte dricka det på badhuset, tog mig en sen när jag kom hem till hockeyn! HV71 vann över Färjestad, så himla skönt:-) de är ett lag som jag bara inte klarar av, speciellt inte Jörgen Jönsson! Han är SÅ mallig!!! Så i finalen håller  man på HV;-)

En sak är säkert iallafall! Man kommer att somna som en stock ikväll efter både långpromenad och simning!!
Ska titta lite på okänd diagnos nu, sen sova!
Ha det bra!

Over and Out

Vår...

Gud så härligt det var ute idag! Gick en liten vända ner till Kommunalbadet och tittade på sjön!
Var så vackert att titta på hur isen smälter, 2 stora kanadagäs såg man oxå sitta och sola på bryggan! Men så fort man närmade sig för att ta ett kort så simmade de såklart iväg, men men!!
Tog en glass ute i solen också, sen han man med en nyttig lunch, sallad:-)
Vill inte sitta kvar inne, hitta på nått att göra ute! tvätta bilen kanske innan man lägger ut den på annons!
Får be barnen bus om hjälp när de kommer! De gillar att tvätta bilen, de har gjort det förr;-)

En brud från 3 kundtjänst ringde mig nyss, hon sa att det inte var något problem med masten som satt här! Sa att allt såg bra ut! Men varför är min mottagning som den är då??? Känns som om problemet inte är löst ännu, annars så hade hon sätt vad felet va och berättat det för mig!! Hoppas att allt är bra, det kommer jag inte få reda på förnst om nån dag! Har allt vart prickfritt då så kan man börja känna sig säker!! Hoppas, Hoppas:-)

      Visst får man Vårkänslor:-)


Ha det bra

Over and Out

Hatar telefonköer...

Ringde 3 nu på förmiddagen och skulle be dem om hjälp ang min mottagning! Fick först vänta i telefonkö i 15 minuter, hinner förklara mitt problem och vad händer sen?!!! Jo mobil helvetet DÖR!!!!
Fick då gå ner till hemtelefonen och ringa därifrån, samma sak där, lång telefonkö, tog väll ca 20 min innan jag kopplades fram till de i kundtjäsnten!! Denna gången var jag mer arg i rösten, för hon jag pratade med var SÅ trög!!!
Fattade inte mitt problem, sa att jag hade pratat med en där innan som hette Fredik, och han hade sagt helt andra saker än va hon sa nu!! Blev så irriterad...Men gav detta samtal mig nått??
Det ända jag kan göra nu är att avvakta sa hon, de skulle skicka ett felmeddelande till sina tekniker så skulle de titta på det! De hör av sig när de vet vad som är knas, gav dem mitt hemnr oxå, ifall det är så att man inte har täckning!!!
Men det blev ingen ny mobil, vågade inte fråga;-) skulle nog inte ha fått en ändå, men det skadar ju aldrig å testa!!!

Snart så är det dags för mig att promenixa lite, sen blir det simma av på eftermiddagen!! Gäller att man håller igång, om man ska fixa formen inför sommaren;-)

Ha det bra!

Over and Out

3 It´s a fucking number...

Börjar bli bra lack på 3 nu!! hela eftermiddagen/kvällen igår så var min motagning borta.Både på datorn och mobilen!!
Den kom inte tillbaka förrens tidigt imorse, hörde hur det plingade i mobilen då pga allas samtal/sms som registrerades!
och det är tredje gången på några dagar som den försvinner helt i flera timmar, tänkt om man skulle missa jobb eller nå?! Sitter och tänker i skallen vad man skulle säga till dem! kräva en ny mobil, kan man göra det?;-) kan ju låssas att man har gått miste om några dagars jobb, och kräver ersättning för det! för det här problemet som man har med mottagningen nu, har man aldrig haft under de snart 3 året som man har använt det! USCH!!!

Idag är det första april och solen skiner som bara dem:-) funderar på om man ska ta sig en promenad snart!
På eftermiddagen så ska vi göra om vårat försöka med att gå och simma, idag vet vi ju att de har öppet:-)
Har seriöst inte simmat sen man gick i högstadiet, så får väll se om det blir en succé, har för mig att det var tåkigt;-)

Ne nu är det kaffe som gäller!
Höres senare

Over and Out

RSS 2.0