full fart hela dagen!

Idag har det verkligen vart fullt upp! vaknade upp stax efter halv åtta och gick ner och tog den berömda morgonciggen och en kopp kaffe! Tar sedan en liten promenad med pappa och Jessica och co! Gick förbi min gamla skola på vägen hem och tittade på hur fint de har gjort det! nya leksaker/ spelplaner för barnen med massa skoj! Det måste vara en av Sveriges bästa skolor, iallafall om jag själv får säga det! Gick sen hem och skrev ner en inköpslista på vad som skulle handlas hem till påskmaten och åkte iväg tillsammans med pappa och Peter för att handla! kommer hem och äter lite frulle och tittar lite på Jönssonligan som går på tv:n innan vi sätter igång! Daniel och Nina med familj kom stax efter 12 och då startade vi med maten! Jag gjorde Janson frestelse och potatisen, Jessica gjorde sallad och och Peter stog vid stekbordet, han och jessica gjorde oxå egna toast med hemmagjord skagenröra, så himla go:-)
Medans vi gjorde mat så var de andra ute och höll på i trädgården! de krattade, ränsade, räffsade och körde iväg grenarna som blev när Daniel klippte träden här om dagen! Blev så fint så:-)
Sen avnjöt vi alla lite påskmat, var så gott! Mätta och belåtna så går vi ut igen och jag spelar lite boll och kubb med grabbarna bus ( Lukas & Dennis)!  Har vart så skönt att vara ute idag! inte för varmt, inte för kallt, helt lagom:-)
Daniel med familj har precis åkt hem så nu sitter man här och funderar på vart dagen tagit vägen! eller snarare varför tiden alltid ska gå så fort när man har det så trevligt! men det här väll till;-)

Julbocken som har stått framme sen jul fick de undan idag oxå, julen varar ju ända fram till påsken, är de inte så de säger;-) Men den blev lite mördbulltad på köpet! Tappade lite "Päls" om man säger så, men vad gör väll det;-)Men fick ett så himla bra kort på den när fia lekte lite! titta här nedan så ser ni!
Ne nu ska jag titta lite på tv:n och bara ta det lugnt! Kommer tillbaka till kvällen!
Ha det bra


Over and Out

 

Rida, Rida ranka;-)


Kommentarer
Postat av: Nina

Vilken underbar dag! :-)

2009-04-14 @ 08:22:30
URL: http://ninni82sblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0