ikväll så åker vi=)

nu är det inte lång tid kvar tills våran efterlängtade utlandsresa! nu kan man tillochmed räkna timmarna.
Om exakt 24 timmar så är vi framme, hihi...ska bli så skönt att komma iväg till ett varmt och skönt land med massa trevligt männsikor. Kommer dock sakna alla er här hemma, kommer inte kunna prata med er under 14dagar.
Mest så kommer jag sakna min Älksling Marcus som kommer hem från båten idag, hinner ju ses några timmar innan vår resa börjar kl 02 inatt...Det kommer bli så tomt utan honom, att inte få kunna höra hans röst lika ofta som nu.
Ne det är det stora nackdelen med att vi åker! kommer sakna ihjäl mig efter dig babe!
Ni får alla ha en god jul och ett riktigt gott nytt år så hörs/syns vi igen den 3 Januari!

nu är det inte lång tid kvar=)

fan om 12dagar så är man utomlands och njuter av en kall bärs ( eller några fler ) och den underbara värmen!
Gud vad man längtar, resfebern börjar komma krypandes nu! kan inte fatta att vi snart är där. mycket har nog med vädret här hemma att göra! det brukar ju vara kallt och fullt med snö när vi åker, och just nu så är det ett typiskt höstväder ute! suck, vill faktiskt att vintern ska komma snart. har ju köpt ett par nya termobraller och shit, så vill ju att de ska komma till användning, och när de gör det så är det ett fåtal personer som får se upp!!
jag är laddar för snöbollskrig=)

http://www.ohbf.org/Vykort/T-0100_Snobollskrig.jpg

Min stora dag igår!!

Min födelsedag igår var helt perfekt! det började med att älsklingen gav en frukost på sängen och mös..
sen far vi in mot Köping och åt lunch på Kina tillsammans med hans mamma, var super gott och snacka om att man belv mätt!!! sen så åkte vi ut till skedvi igen och vilade lite innan vi drog in mot Gillet i Köping och åt mat tillsammans med Maria och Mathias. det blev Gillets Oxfiléplanka samt chokladbakelse med nougatcream till dessert! mumms...
som pricken över i:t så hade de satt ett tomtebloss på min dessert så det bara sprakade och hela matsalen blev tysta och vände sig om för att se vad det var som hände! sen började Mathias sjunga för mig och så klart så börjar alla andra gäster göra det oxå! har aödrig varit med om något så pinsamt i hela mitt liv! kände hur man blev rödare och rödare i ansiktet;) men gulligt och kul var det, kände ju inte folket som sjöng så det var en fin gest av dem;)
sen så bar det iväg mot bion där vi tittade på the new moon! så jävla bra film alltså! längtar redan till uppföljaren=)
http://anderssonostblom.files.wordpress.com/2008/06/untitled.jpg

RSS 2.0